Thursday, June 2, 2011

o co ide, naozaj?

tak o co teda ide? Niekedy o nic, inokedy o vsetko. Tie chvile, ked ide o vsetko, su podla mna, to najlepsie v zivote.
Tento tyzden mi tak trochu ide o vsetko. Mia zacala pondelok s neuveritelne vysokou horuckou a pokracovala az do vcera. Boli to 3dni zrazania teploty aspon na 38stupnov. Matus na druhej strane zapasi s ludskou hlupostou. Malokedy sa od neho nieco dozviem,ale vcera mi povedal, ze jeden pan, ktory bol vonku so svojou malou dcerkou, na neho ukazal prstom, a povedal: "skus raz prist domov s takymto a zastrelim ta.."
Nemyslim si, ze sa toto da ospravedlnit tym,ze to "len tak" povedal! Zial Matus sa musi s takymito nazormi vyrovnat a verit si! Ked mi znova pojde "o vsetko", chcem sa zamysliet nad ciganmi (nemam rada vyraz rom),myslim,ze v nasej krajine, plnej predsudkov, to nemaju lahke a kaslime teraz na to delenie na cistych, a slusnych a tych spinavych a nevychovanych..aj o toto mi tento tyzden islo..hecnut sa a pozriet na veci z inej strany.

2 comments:

adrian2526 said...

So now who is writing this, Vierina, very interesting.

Unknown said...

yes adrian....me. vierina. did u do google translate or u're just joking that it's interesting?i read what u put on fb sometimes and that's verrrry interesting