Monday, February 13, 2012

najväčším diablom som sama sebe....


povedala to dosť výstižne, ale možno žila v krutom klamstve? Áno, je pravda, že si často sami sebe vyrábame situácie, z ktorých sa nám len veľmi ťažko dá dostať, bez straty niečoho, niekoho... Diabol je asi najšikovnejším zvodcom, priateľom v dobrom aj v zlom, v šťastí i v nešťastí.Často si hovorím, že teraz mi nič nechýba, teraz som šťastná, teraz to bude "dobré", ale je to presne naopak.

Diabol si žiaľ vyberá silných, ktorí sú práve slabí, pretože sa tešia zo svojho šťastia, a tak nenápadne to príde...

Krásna Whitney, s hlasom z neba, všetko mohlo byť také rozprávkovo dokonalé, ale diabol si vyberá práve "dokonalých"...

život je ako nákup na trhu, všade ponúkajú skoro to isté, ale kvôli niečomu sa zastavíme práve tu a kúpime si "hrozno" práve tam, a možno v inom stánku by bolo lepšie, ale my sme sa rozhodli...a tak si možno neskôr búchame hlavu o stenu, prečo práve toto "hrozno", ale už je to.

V Biblii je pravda dosť jednoznačná, ale čo ma teší je, že väčšina ľudí v nej tiež nakupovala na trhu "hrozno", tam kde nebolo až také dobré, tiež to často neskôr ľutovali. Dôležité je, ich zistenie, že sa dá ísť aj do iného stánku, a počkať si na to najlepšie z najlepšieho.

prajem si zo srdca, nech veta, ktorú raz povedala Whitney, nie je pravdivá, pretože ak nás o jej pravdivosti diabol presvedčí, je to začiatok konca. prajem nám všetkým príjemný nákup na trhu....

No comments: